Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Политическа партия (ПП) „Български възход“ ще се яви на предстоящите парламентарни избори с партии-съмишленици - ПП „Свобода“, ПП „Партия на зелените“ и ПП „Земеделски народен съюз“. Това съобщи проф. Даниела Дашева - член на Изпълнителния съвет на „Български възход" след внасяне в Централната избирателна комисия на документите за регистрация за участие в предсрочния вот на 2 октомври т.г., предаде БТА.

Внесохме необходимия брой подписи така, както го изисква законът, посочи тя. За "Български възход" като нова партия тази регистрация е надбягване с времето, коментира проф. Дашева. С цел спазване на всички законови изисквания преценихме, че е по-добре да не изчакаме решението на съда за окончателно вписване в регистъра на политическите партии и за тези избори се явяваме с партии мандатоносители - съмишленици: ПП „Свобода“, ПП „Партия на зелените“ и ПП „Земеделски народен съюз“, посочи тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Финансист

преди 1 година

Много партии, много лидери и кандидати за депутатски заплати. Тези от ЦИК и печатницата на БНБ-то изобщо не отчитат факта, че хартиите поскъпнаха с над 100 % от последните избори. Кой ще ги плаща бюлетините им, че и наема за складовоте на машините им.

17

баба мара

преди 1 година

тези коалиции ще ви съсипят какви земеделци какви 5 лева

16

стига бе

преди 1 година

ХАХАХА !

fallback