Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

На 10 август 2022 г. Централната избирателна комисия започна да приема документи за регистрация на партии и коалиции за участие в изборите за народни представители, насрочени на 2 октомври 2022 г.

До този момент за участие в изборите за народни представители са подали документи за регистрация 14 партии и 1 коалиция, съобщиха от ЦИК.

Приемането на документите се извършва всеки ден от 9,00 ч. до 17,00 ч. в сградата на Народното събрание, пл. „Княз Александър І“ № 1, във фоайето, непосредствено до вход „Ларго“, напомнят от комисията.

Крайният срок за подаване на заявление за регистрация в ЦИК на партиите и коалициите е до 17,00 часа на 17 август 2022 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен...не са наивни!...Просто треска ги тресе за власт и облагодетелстване..Та за тая цел и на "врачки" ще идат,и на "ходжи", и "магии" ще правят,само и само да се докопат до лелеяната копаня..

12

Анонимен

преди 1 година

Сега се допитват до астролози, врачки, врачоци. Гледат им на боб, познават на фасул. Те им казват кой ден да се регистрират, за да имат успех. Представяте ли си колко наивни хора има?

11

АМИ , ДА...

преди 1 година

ЧЕРВЕНИКА ПУ ТИ У БЪЛГАРИЯ ...ДАЛ ГОСПОД...!!!

fallback