Снимка: БГНЕС
fallback

"Промяната на система, изграждана години наред, за да служи на малцина хора за сметка на едно цяло общество, е дълъг и труден процес. Не всеки, който иска промяна, е готов да бъде част от нея. Промяната означава да напуснеш комфортната си зона и да поемеш риска, че по пътя няма да ти се случат само хубави неща. В тези моменти обаче е важно да имаш екип от също толкова вярващи и мотивирани хора, а още по-важно е те да започнат да работят като една смазана машина и да порастват. Продължаваме".

Това написа в профила си във Фейсбук шефката на кабинета на бившия премиер Кирил Петков - Лена Бориславова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

170

ushi

преди 1 година

Аз искам да стана чадт от Ленчето

169

Истината

преди 1 година

Що е то достойнство и чест тя не знае,само знае да държи...,а после не било тъй,повредата е във вашия телевизор ъгъла на сниман и бил виновен..бля..бля.Вземеш ли да се оправдава ясна е работата.Не ти е чиста работата.

168

Анонимен

преди 1 година

Моето момиче, вземи се скрий, ако ти е останало достойнство някакво. Добре е, че се махнахте, че народа със сопи щеше да ви гони за простотиите, които сътворихте под диктата на Американското посолство. Нямаш ли и си хоби или сподели някой цитат във фейсбук! Стига цвъка само политически лозунги! Ако се беше родила по време на соца щеше да си комсомолска и после партийна секретарка или дружинна. Само дето нямаше видеокамери да снимат парапетите, а на твоите години щяха да те смятат за стара мома.

fallback