Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов нападна бившите управляващи от ПП по време на посещението си в Исперих.

„Техните избирателите ще разберат как са се облагодетелствали и колко. Няколко служебни правителства на президента Радев чегъртаха ГЕРБ и казваха колко е лошо, сега същото служебно правителство им казва, че всичко е лошо, а те едва ли не му се сърдят. Дори нагло заявяват, че има връзки с ГЕРБ. Със сигурност последната партия, с която има връзки президентът е ГЕРБ”, каза Борисов.

Oще по темата

Той каза още, че кризата в земеделието е била създадена от кабинета "Петков".

„Продоволствена криза няма, продоволствената криза я създаде правителството. Дори при тези добиви на пшеницата. Контрабандата е страховита в момента. И не е само със зърното. Не случайно днес са сменени шефовете на митниците и на данъчното. Много скоро техните избиратели ще разберат как са се облагодетелствали и с колко. Виждате, че на всичките наши въпроси служебното правителство всеки ден дава отговори. И те са хаос, хаос, катастрофа и всичко останало", заяви лидерът на ГЕРБ.

„Още малко му трябва да народа за да разбере измамата, това не е промяна, това е измама. План за възстановяване няма, похарчиха парите, които им дадоха“, отсече лидерът на ГЕРБ.

„Те последния ден казаха -не слагайте маските, сега казват - слагайте маските, те ги изхвърлиха, няма откъде да ги купим“, обвини още той.

„Те са неудачен, пагубен за България експеримент“, посочи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

232

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха , кой да го каже ?! Създателят на 12-годишния супер-хаос , като елемент на 33-годишният хаос , в който също взе дейно участие !

231

А БЕ

преди 1 година

ЗА ДВАНАДЕСЕТ ГОДИНИ СЕ ОС,,ХТЕ КАТО КАРПАТСКИ ВЪЛЦИ

230

Ангелина

преди 1 година

Борисов и компания ,дори нямате собствени фрази ,за да се изказвате,а ползвате "фрази" и "изречения" придобити от нерегламентираната подслушвателна дейност през годините на зависимите от Вас хора в институциите и политико- икономическите кръгове ,които по- голямата си част са в тясна връзка с крими контигента и сега ги използвате срещу Вашите опоненти.Хубаво би било неуспешният експеримент ГЕРБ да остане само част от най- жалкият период от съвременната ни история ...

fallback