fallback

Общ преглед

България и Люксембург завършиха 0:0 пред 15 000 зрители на стадион "Христо Ботев" в Пловдив. Зрителите видяха слаб мач с много битка, много жълти картони и малко футбол.

"Лъвовете" имаха много сериозна подкрепа от трибуните, но това не им помогна да пробият отбраната на съперника. Играчите на Илиан Илиев имаха игрово предимство през почти целия двубой, но бяха безидейни в атака и не успяха да създадат чисти положения пред противниковата врата.

Най-добрата ситуация пред България се откри в средата на първата част, когато вратарят на Люксембург допусна грешка и подари топката на Филип Кръстев, но ударът на българския халф бе избит малко преди голлинията.

След почивката действията на терена бяха много хаотични и България така и не успя да натисне категорично своя опонент, макар че Илиан Илиев направи няколко промени в опит да освежи атаката. Гостите от своя страна имаха добър шанс да изненадат българския тим от статично положение, но в крайна сметка така и не се стигна до голове.

С равенството България събра 5 точки и временно излезе начело в групата преди двубоя на Беларус и Северна Ирландия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

78

Само Спартак Варна

преди 1 час

Ние сме една общност, момчета от махалата се познаваме,ние сме една социална група,аз не искам да ми помагат нещо....обаче те сами ми помагат без пари, дори и ми е неудобно, Само да знаете че са един път момчета!

77

До 75

преди 1 час

Че Перуката си беше супер като футболист. Тоест това, което го беше научиш социализма, да е вратар, се справяше перфектно. А ако беше социализма този никога нямаше да е управник, защото нямаше да има ценз. Перуката като футболист е продукт на социализма. Перуката като управник е продукт на капитализма.

76

Анонимен

преди 1 час

Не съм гледал мача, но май сме ги отчаяли да ни вкарар гол... БРАВО ЮНАЦИИИ!

fallback