Снимка: Getty Images

Познавали ли сте някога двойка, която изглежда прави всичко заедно? Партньорите никога не се разделят, независимо дали отиват да пазаруват хранителни стоки, посещават фитнес залата или вечерят с приятели. Винаги, когато видите единия, другият винаги е до него или го следва на няколко крачки. Някои зодии обичат да прекарват цялото си време със своята половинка – докато други не могат да понасят и да виреят в подобна връзка. Не че не харесват партньора си – те просто не искат да бъдат с него или около него 24 часа в денонощието.

Хората от тези знаци обикновено се нуждаят от пространство и време насаме, за да разцъфне любовта им с техния специален човек.

А ето и кои са петте зодии, които се нуждаят от въздух във връзките си, за да расте и да се задълбочава любовта им, и как астрологията обяснява тази тяхна нужда от независимост.

Овен
Като първи знак на зодиака, Овенът е свикнал да бъде номер едно. Овните не само искат да заемат първото място в състезанието, но и да правят всичко самостоятелно. Хората от този огнен знак са силно независими и искат да правят нещата сами. Освен това те не обичат да правят компромиси и предпочитат да правят нещата по свой си начин. Хората от зодия Овен също така имат избухлив нрав, така че когато са около някого твърде дълго, започват да стават нервни, раздразнителни и доста остри като поведение. Въпреки че партньорите от зодия Овен са много любвеобилни и нежни, за тях не е препоръчително да са постоянно около половинката си. Добре е да се наслаждават на малко време отделно от любимия човек, за да се занимават със своите хобита, да се срещат с приятели и да си вършат свои дела. За тях наличието на пространство прави времето, което прекарват с партньора им, още по-ценно и приятно.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase