Снимка: Istock
fallback

Идеята за любов е още по-завладяваща от обикновено тази седмица. Това ще се дължи на Венера, Марс, Сатурн и слънчевото затъмнение, което ни очаква в сряда в ориентираните към взаимоотношенията Везни, което ни носи октомври.

Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп. 
 
Овен 
 
Скъпи Овни, време е да блеснете в любовта. Сложното, но силно слънчево затъмнение на новолуние ще се падне във вашия партньорски сектор. Ако сте напълно необвързани, може да се наложи да преодолеете проблемна ситуация у дома или с роднина, която смятате, че блокира възможностите ви за нова връзка. Добрата новина е, че сте мотивирани да направите това и ще го направите.
 
Ако вече сте във връзка, вие и вашият партньор може да споделяте желание да изградите нещо ново заедно. Въпреки това може да се наложи първо да преодолеете разногласие по въпрос, свързан с бита.

Телец 
 
Вашият любовен живот става все по-вълнуващ. Венера се движи през вашия партньорски сектор, като ви помага да изпитате повече удоволствие и хармония като цяло в тази област от живота ви. В края на седмицата Венера прави перфектен тригон към стабилизиращия Сатурн, който понастоящем е във вашия 11-и дом на стремежите. Чувствате се прекрасно, защото каквото и да ви се случва в любовта е истинско и вие го знаете. Необвързаните Телци също няма да скучаят, защото ги очакват любовни вълнения.
 
Близнаци 
 
Родените под знака на зодията са готови да поискат толкова, колкото струват, когато става дума за любовни въпроси. Близнаци, въпреки че това е положителна стъпка, може да се почувствате толкова непреклонни в това да получите това, което знаете, че заслужавате, че да изглеждате груби или дори плашещи за любимия ви човек или любовен интерес.
 
Слънчевото затъмнение обещава великолепни възможности за любов, но все пак бъдете внимателни. 
Може да станете твърде фокусирани върху това, което искате, че да забравите да изразите това, което всъщност имате да предложите.
 
Източник: Любовен хороскоп за 30 септември – 6 октомври

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 3 часа

Пълни глупости! Истината е в тарото!

1

Анонимен

преди 4 часа

Нищо не ни очаква в любовта

fallback