Снимка: Istock

Когато не намирате любовта, един от вариантите е да я потърсите онлайн. Но това може да се окаже трудна задача, защото може би грешите някъде, а именно в оформянето на профила си, в снимките, нещата, които споделяте и начините, по които го правите. Има някои причини търсенето на любов онлайн да няма успех. Кои са те?

1. Профилът ви не показва какви сте всъщност.

Една от причините да не успявате да намерите любовта онлайн е начинът, по който представяте себе си в профила си. Ако не сте напълно искрени и точни в оформянето на профила ви ще привлечете неподходящи партньори. Важно е да сте максимално точни в представянето си, защото само така ще успеете да подберете подходящи за вас партньори. Разбира се, че от значение е и колко искрени са хората, с които общувате онлайн, но това е извън вашата власт.

Онова, което можете да направите е максимално точно да опишете и представите себе си такива, каквито сте, за да повишите шансовете за по-добър подбор на подходящ партньор.

2. Снимките ви не привличат окото.

Избирайте снимки, които са забележителни и които ви представят в най-добрата ви светлина. Така ще имате повече покани за срещи, няма да останете незабелязани и ще се радвате на посещаемост на профила ви. Това ще ви даде възможност вие да избирате.

Източник: Къде грешите с търсенето на любов онлайн?
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase