Снимка: Istock

Добрата и здрава връзка е нещо, за което много хора мечтаят. Може да сте в добра връзка, но въпреки това някои знаци да издават, че може да предстои раздяла. Здравата връзка има нужда от подхранване, грижа, решаване на проблемите, отделяне на достатъчно внимание на партньора. Факторите, които могат да предвещават раздяла са много. Често партньорите в добра и здрава връзка не осъзнават, че са се запътили към раздяла. Но има много признаци, които издават предстоящия край на връзката.

Кои са 10-те признака, че добрата връзка може да стигне до раздяла?

1. Липса на комуникация.

Между вас цари любов, свикнали сте един с друг, приемате се за даденост, имате проблеми, но ги мислите за незначителни и не вярвате, че може да се разделите. Ако обаче липсата на комуникация е налице, това може да е сериозен знак, че връзката ви е пред провал. Общуването и качествената комуникация са съществени за една връзка.

2. Забравяте важните дати.

Важните дати, които значат много за връзката ви са от значение. Ако забравяте годишнини, паметни дати, на които сте преживели общо събитие, което има значение за любовта и отношенията ви, това е лош знак. Една връзка се нуждае от подхранване на общите спомени и събитията, които са от значение за онова, което ви е събрало и което ви държи заедно.

3. Нищожна интимност.

Когато интимността между вас страда, това е знак, че може да предстои раздяла. Сексът, физическата, но и емоционалната интимност, близостта са от значение за отношенията. Когато интимността ви е станала нищожна и почти отсъства във връзката ви, това е знак за предстояща раздяла.

Източник: 10 признака, че дори добрата връзка може да стигне до раздяла 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase