Снимка: Istock

Без значение от колко време сте с вашия партньор, идва момент, в който усещате, че нещата имат нужда от лек тласък. Вместо да се отказвате или пък да търсите вината в себе си или другия, опитайте се да не допускате подобна ситуация да обостри отношенията между вас. В следващите редове ще ви предложим няколко идеи как да върнете пламъка под завивките. Ето ги и тях:

Поддържайте мистерията жива

Без значение колко време сте заедно, полагайте усилия да бъдете съблазнителни и да поддържате еротичната си връзка свежа.

Внесете някаква изненада във връзката. Разрушавайте предсказуемия модел от време на време и изненадайте любимия с неприлично предложение на необичайно място. Това може да помогне за поддържане на желанието живо.

Комуникирайте

Едва ли има нещо по-важно за една връзка от комуникацията. Не се страхувайте и говорете открито с партньора си за вашите желания, фантазии, мечти или пък идеи.

Можете да използвате този трик и за сферата на интимните отношения. Споделете на човека до вас какво желаете. Не допускайте да трупате негативна енергия и задни мисли, които в един момент могат да избухнат с пълна сила.

Източник: 8 начина да върнете пламъка под завивките 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase