Снимка: Istock

Таро картите за новата седмица са Рицар чаши и Кралица мечове обърната.

Първата таро карта е Рицар чаши. Рицарят на чашите е във връзка със своята интуиция и емоции и ги използва майсторски, за да очарова и привлече другите. Умее да проявява състрадание и разбиране към другите, тъй като се е научил да разбира собствените си чувства и емоции. Той е мил, грижовен и много в контакт с женствената си страна. Споделя любовта си свободно с другите.

Когато Рицарят на чашите се появи като карта в таро гадание, ние сме мотивирани да действаме. Мечтали сме за това, което искаме да създадем и сега вървим напред с тази мечта, за да я превърнем в реалност.
Дори и да не бързате да стигнете до финалната линия, имайте предвид, че истинското въображение се храни с действие. Не е достатъчно само да мечтаете. Важно е и да сте дейни, за да може да сбъднете целите си.

Когато става въпрос за вземане на решения, Рицарят на чашите се управлява от емоциите и сърцето си. Това означава, че е възможно да вземете решения въз основа на това как се чувствате в дадена ситуация, а не на това, което мислите. Интуицията ви води.

Източник: Седмична таро прогноза за 19 – 25 август 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase