Снимка: iStock

Събирането с бившия рядко е добра идея, но повечето от нас са го правили поне веднъж. Независимо дали ви липсва приятелството, не сте преодолели пламъка на любовта ви, или просто искате да се махнете от приложенията за запознанства, възобновяването на минали връзки се случва. Може да ви е трудно да разберете дали връщането при бившия е умен ход или огромна грешка, но някои зодиакални знаци намират задачата за невъзможна. За да разберете дали сте член на тази „щастлива“ група, можете да погледнете вашия слънчев знак.


Зодиакалните знаци могат да ви помогнат да разберете чертите на личността, които може да ви направят повече или по-малко склонни да се съберете отново с бивш. Вие сте непримирим Скорпион, който ще таи злоба срещу тях до края на времето? Или сте импулсивен Стрелец, който може да не го обмисли напълно, преди да реши да опита отново? Въпреки че всеки знак може да е съживил предишна връзка, това са трите зодии, които най-вероятно ще се върнат към бившия.

Рак

Представителите на зодия Рак се грижат много за другите и не искат да видят никого наранен или тъжен. И да, това важи дори за техните близки. Може да се чувстват виновни за края на една връзка, което може да ги накара да желаят да се срещнат с бившия си, само за да им помогне да се почувстват по-добре. Като воден знак, Раците също така развиват силни емоционални връзки с партньорите си, които могат да бъдат трудни за прекъсване. След раздяла може да им е трудно да прекъснат връзките си и да се отърсят от дълготрайни чувства.

Преди да се завърнете към бивш, не позволявайте емоциите да ви завладеят. Не забравяйте, че след като сте се разделили, не сте отговорни да се грижите за чувствата на бившия си партньор. Трябва също така да помислите дали да се съберете отново с човек, с когото не сте намерили допирни точки преди. Опитайте се да изследвате ситуацията и да разберете какво води решението ви – желанието за втори шанс или грижата за другия. Въпреки това, ако можете ясно да видите както добрите, така и лошите страни на връзката ви и сте готови да положите усилия, за да разрешите проблемите, довели до краха ѝ, възстановяването може всъщност да е правилният ход.

Кои са останалите зодии в списъка четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase