Снимка: Getty Images

Нина Добрев е трябвало да се бори с много повече от физически наранявания след инцидента с кросов мотор преди повече от месец. 

Актрисата от „Дневниците на вампира“ разкри, че психическото ѝ състояние също е било засегнато след катастрофата през май. Тогава тя скъсала менискуса на предната кръстна връзка и си е причинила фрактура на тибиалното плато. В допълнение към това, Добрев е била със счупено коляно, което възпрепятства движението ѝ. Затова се налага и използването на патерици и инвалидна количка. 

Именно това приковаване към леглото в първите дни от възстановяването и постоянното разчитане на нечия помощ за елементарни движения, като ходене, се отразяват сериозно върху психичното състояние на звездата.

„С болкоуспокояващите и физическата болка, през която преминаваш и неспособността да ходиш. Да гледам как всеки обикаля из Европа и се наслаждава на лятото, а аз лежа в леглото. Беше много голямо предизвикателство, в психически план. Дори и болкоуспокояващите бъркат в главата ти“, казва Добрев.

Повече за състоянието на Нина Добрев четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase