Снимка: Istock

Жените сме по-емоционални и грижовни по природа. Казват, че отношението ни към любовта и любовните връзки се формира в нас още докато сме деца.
Това означава, че ако не сме имали подходящи примери в семейството си е много вероятно да правим грешни избори в любовен план, да пренебрегваме себе си, заради мъжа до нас.

Какво не трябва да правите за един мъж?

Да му се молите

Истинската любов няма нужда да бъде молена. Истинската любов се случва естествено и без усещане за тежест, ангажимент, работа. Когато двама души искат да бъдат заедно, за тях е удоволствие да полагат усилия за връзката, да правят другия щастлив.

Когато молиш някого да те обича, никога няма да получиш любовта, която търсиш, и искаш нещо, което той очевидно не може да ти даде. Любовта трябва да те издигне по-високо, а не да те постави в усещане за унижение.

Преговаряте с него, за да го задържите

Още нещо, което една жена не бива да иска от мъжа до себе си. Никога не трябва да бъдете с някого, който ви кара да „преговаряте за условията“ на вашите взаимоотношения, за да бъде с вас. Връзка, основана на заплахи, няма щастливо бъдеще.

Това, за което може да „преговаряте“ е какво ще хапнете, кой ресторант да посетите, кой филм да гледате, къде да пътувате и т. н. И това е в положителния смисъл, когато и двамата се вълнувате от мнението на другия и сте готови на решение, приятно и за двама ви.

Източник:  Какво не трябва да правите за един мъж? 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase