Снимка: Istock

След като дългоочакваната ваканция е вече факт, може би със страх поглеждате банковата си сметка. Възможно ли е да спестите пари по време на ваканция? Вижте няколко идеи как можете да направите това:

Спестете от атракции

Туристическите атракции наистина могат да добавят доста разходи към бюджета ви. За да спестите пари, потърсете онлайн пакетни оферти. Ако сте решили да пътувате в чужбина, можете да получите City Pass, който предлага достъп до няколко атракции в един град на една обединена по-ниска цена. Можете да спестите много и в същото време да се забавлявате!

Следете за намаления на полетите

Резервирайте вашия самолетен билет рано или в последния момент, за да получите най-добрите оферти (например 10 месеца или 2 седмици преди вашето заминаване). Сравнете маршрутите на полетите от различни авиокомпании, за да получите най-добрата сделка. Помислете за летене във вторник и връщане в понеделник. Избягвайте да летите в петък и неделя, ако можете, тъй като тези дни са най-скъпите. Отивате в Европа? Помислете за използване на нискобюджетни авиокомпании, които предлагат пътуване без излишни екстри.

Източник: Как да пестите пари по време на лятната си ваканция? 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase