Снимка: Istock

Знаците, че сте открили истинска любов могат да са пред очите ви, но да не ги забелязвате. Когато сте имали предишен негативен опит и сте наранявани в предходните си връзки е нормално да се чудите дали този път сте открили истинската любов. И въпреки че имате човек до себе си, който ви обича и когото вие самите обичате е нормално да се чудите дали той е единственият. Болката и лошият опит отпреди може да ви накара да се съмнявате, да се питате дали това е човекът за вас, но тук идва моментът, в който да се вгледате в знаците и да им обърнете внимание. Те ще ви помогнат да определите връзката и отношенията си в нея.

Кои са знаците, че сте открили истинската любов?

Ето 10 от редките, но точни признаци, които ще ви помогнат да прецените.

1. Спрели сте да се питате дали има някой по-добър и подходящ за вас. Не се оглеждате за по-добър партньор и не се интересувате от никой друг.
2. Има само един човек, с когото искате да флиртувате и това е партньорът ви. Околните просто не съществуват за вас. Не ги забелязвате и не ви интересуват.
3. Правите неща, за да зарадвате партньора си, без да очаквате той да ви връща жестовете. Правите го от сърце, защото ви носи радост и усмивка.
4. Имате доверие на половинката си. Доверявате му тайните си и това, което изпитвате, без да изпитвате нужда да криете каквото и да било. Знаете, че можете да се доверите на човека до себе си, без той да ви съди и без да разкрие тайните на сърцето ви.

Източник: 10 редки знака, че сте открили истинска любов 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase