Снимка: Istock

Всяка зодия има своите лоши навици в любовта. Те рушат връзките и пречат на щастието. Може да имате големи надежди за връзката си и да мислите, че правите всичко за партньора си, но също така може и да не си давате сметка как лошите ви навици разрушават шансовете ви за щастие. Неосъзнатите лоши навици на всеки зодиакален знак могат да повлияят до огромна степен на връзките и да пречат на щастието.

Всяка зодия има своя модел на изграждане на връзките. Съвместимостта играе наистина съществена роля в отношенията, но и индивидуалният подход на всяка зодия към тях оказва своето немалко влияние.

Кои са лошите навици в любовта на всяка зодия?

Овен

Овните са огнен знак и много често връзките им приключват, преди да са започнали, ако усетят и най-малката нотка на скука. Овенът не се отнася внимателно към връзките си, още по-малко към партньорите си. Плановете на Овните са твърде индивидуални и насочени към тях самите, за да се съобразяват с нечие мнение. Когато половинката им реши да се опълчи срещу това, Овните просто ще реагират хладно и пренебрежително. В такива случаи този зодиакален знак кара партньорите си да се чувстват нищожни и маловажни и това е един от най-лошите им навици, с които рушат връзките си и отблъскват партньорите си.

Телец

Един от най-лошите навици на Телците в любовта и връзките е сложният набор от тестове и изпитания, на които подлагат любимите си хора. Телците трудно се доверяват и добре го знаят. Затова предпочитат да са абсолютно сигурни във връзката си преди да отдадат сърцето си напълно. Те подлагат половинките си на мъчителни тестове, в които те трябва непрекъснато да се доказват. В даден момент човекът до вас се изтощава и просто решава да се отдръпне. Кой би могъл да понесе дълго време да доказва любовта си? Телците обичат вниманието им да бъде заслужено, заради което връзките им страдат.

Източник: Лошите навици на всяка зодия във връзките 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase