Снимка: Istock

Емоционалната връзка е също толкова важна, колкото физическата. Когато изграждате връзка с един мъж е важно да се свържете с него емоционално, за да подплатите и подсилите отношенията си, така че да бъдат здрави, дълготрайни и пълноценни.

Кои са начините да се свържете емоционално с един мъж? Ето 10 от тях.

1. Общувайте открито и честно.

Мъжете предпочитат откровеното общуване, в което няма недомлъвки и премълчаване, няма недоизказани неща и няма скрити смисли. Ако общувате с един мъж открито и честно, без да използвате намеци, с които да го накарате да се досеща, вместо да казвате директно това, което искате, ще спечелите сърцето на мъжа до себе си.

2. Прозрачност.

Прозрачността в отношенията е един от начините да се свържете емоционално с един мъж. Не допускайте да ви хваща в лъжа. Не крийте от него неща, които не бихте искали той да крие от вас. Не лъжете и не говорете с недомлъвки. Поддържайте прозрачност в отношенията и скоро ще се убедите колко емоционално свързани сте станали, без да усетите.

3. Покажете интерес към живота му.

Един от най-сигурните начини да накарате един мъж да се свърже с вас емоционално е като покажете интерес към живота му. Онова, което интересува него е част от вашите интереси – чудесен зелен флаг за един мъж, че вие сте готова да споделите живота му заедно с интересите му.

Източник: 10 начина да се свържете емоционално с един мъж 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase