Снимка: архив, БГНЕС

Известната холивудска актриса Анджелина Джоли наскоро разкри дълбоко лична битка от миналото си. В откровено интервю за IMDb Джоли сподели, че на 22-годишна възраст се е сблъскала с тежки психични проблеми, които са я накарали да обмисли да сложи край на живота си. Тя дори обмисляла да наеме наемен убиец в отчаян опит да осъществи този план.

Джоли разкрива, че старателно е планирала смъртта ѝ да изглежда като обир и е предприела стъпки за изтегляне на пари от банковата си сметка в подготовка за това драстично решение. В крайна сметка обаче тя е решила да не осъществи плана си.

Размишлявайки върху този мрачен период, Джоли обясни, че наемен убиец, когото смятала да наеме, ѝ е дал ключова възможност да преосмисли избора си. Той ѝ предложил да отдели два месеца, за да обмисли нещата, преди да вземе окончателно решение. Този период на размисъл се оказал решаващ за Джоли, тъй като тя осъзнала, че нещо в нея се е променило. Това осъзнаване я накарало да избере живота и да продължи по своя път.

Откритостта на Джоли относно борбата ѝ с психичните проблеми подчертава важността на търсенето на помощ и дълбокото въздействие на намирането на подкрепа в трудни моменти. Нейната история е мощно напомняне, че дори в най-мрачните моменти има надежда и възможност за промяна. / БГНЕС

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase