Снимка: iStock

Искате ли да подобрите вида на маникюра си? Просто го направете матов. Независимо дали работите с класически бял френски нокът или залагате на ярко и смело изкуство за нокти, има нещо в матовото покритие, което придава изтънченост и стил на всяка визия. И въпреки че матовият лак в миналото беше запазен за по-минималистичен външен вид, наскоро той намери своето място в безброй различни тенденции и се доказа като един от най-универсалните хамелеони в света на ноктопластиката.

Независимо дали искате да украсите ноктите си с матови 3D акценти, да експериментирате със смели матирани нюанси в безкрайни дизайни или да подобрите пастелния си маникюр с по-зряло матово покритие, ние ви предлагаме няколко цветни идеи, които си струва да опитате.

Цветен матов маникюр за лятото

3D пастелно изкуство

3D ноктопластиката върху матово покритие е скромна и елегантна опция, която обаче ще подобри визията ви на 100%. Може да използвате маникюра по всяко време от годината, допълвайки го със сезонни картинки и детайли. За лятото може да поставите цветя, както е показано на картинката, включително изящни пастелни маргаритки.

Цветните идеи за маникюр вижте в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase