Снимка: Istock

Продукти:

  • 600 г пилешки гърди без кожа
  • 2 сварени картофа
  • 1 малка глава червен лук
  • 2 яйца
  • 3 с.л. царевично нишесте
  • 1 ч.л.червен пипер
  • сол и черен пипер на вкус

Приготвяне:

  • Нарежете месото и картофите на хапки.
  • Сложете го в кухненски робот заедно с останалите съставки.
  • Всичко се смила много добре.
  • Намажете ръцете си с малко зехтин и от получената смес оформете малки хапки.
  • Печете в еърфрайър на 180 градуса за 15-20 минути.  

Още рецепти може да намерите в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase