Снимка: Istock

Месец август ще бъде интересен период. Според месечната таро прогноза ни очакват предизвикателства, но и добри възможности за успех. Повече за вашата зодия вижте в следващите редове.

Овен

Скъпи Овни, през новия месец август ще бъдете много дейни и продуктивни. Таро картите ви съветват да не разпилявате енергията си в много посоки, а да си направите план с по-важните и второстепенни за вършене задачи. Не се страхувайте от конкуренцията и напрежението, защото в споровете се ражда истината.

Все пак бъдете деликатни в изказванията си, за да не развалите отношенията си с някого и да не си създадете ненужни врагове. Успеете ли да го направите, август ще е успешен за вас.

Телец

Скъпи Телци, според таро картите за август, новият период ви носи нови интересни предложения, откриване на нови проекти. Имате добри възможности да блеснете. Благодарение на харизмата и чара, хората и интересните предложения ще бъдат привлечени към вас. Очакват ви приятни мигове и участие във важни за вас събития.

Близнаци

Близнаци, август за вас ще бъде месец, в който ще имате възможността да сте креативни, да създавате, да импровизирате и да откривате нови и вълнуващи проекти. Очакват ви интересни възможности, които могат допълнително да повлияят на доходите ви. Но бъдете готови да положите усилия. Избягвайте излишните рискове и бъдете внимателни към обкръжението си. Може да се опитат да ви въвлекат в интриги и вие да се окажете виновни за нещо.

Източник: Таро карти за август за всяка зодия 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase