Снимка Инстаграм

Арина Сабаленка пропусна тазгодишния Уимбълдън, но очевидно не й е много мъчно. Беларускинята, която е втора ракета на планетата, се радва на любовта си с новото си гадже Йоргос Франгулис, бизнесмен и пилот от Бразилия.

Двамата бяха заснети публично за първи път през април, когато се появиха в Мадрид преди турнира, в който Сабаленка игра. Това беше само месец след ужасната трагедия, когато Константин Колцов, бивш хокеист, с когото Сабаленка имаше връзка, загина, падайки от 23-ия етаж.

Мнозина дори осъдиха Сабаленка, че се впуска в нова връзка толкова рано след трагедията с Колцов, но по-късно се разбра, че те вече са били разделени.

Франгулис и Сабаленка вече не крият любовта си, бразилецът също публикува снимки с половинката си в Instagram. Тя отговори с "Любовта на живота ми" на португалски.

Подобно на Колцов, Франгулис също беше женен, преди да влезе във връзка със Сабаленка. Съпругата му Бех Арментано обяви развода им, след като видя за първи път публично записите на мъжа си и тенисистката, и също така заяви, че връзката им е от Калифорния, което най-вероятно означава от Индиън Уелс.

Франгулис е професионален пилот, който се състезава в Porsche Supercup за Oak Racing Team, спонсориран от неговата компания. Автомобилизмът обаче не е основният му начин за осигуряване на доходи. Той е собственик на Oakberry, бразилски франчайз, който произвежда органични напитки на основата на акай бери, което е особено свързано с Бразилия. Смята се, че стойността на Oakberry е около 67 милиона долара, като прогнозите бяха, че ще достигне 200 милиона след година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase