Снимка: Istock
fallback

В любовта винаги има тръпка, игра и куп въпроси, на които търсим отговори. Когато харесаме определен мъж и усетим и че на него не сме му безразлични, обикновено ни се иска това между нас да се задълбочи. Има флирт, забавно е когато споделяме компанията си, но той не е активен към нас или е бил до едно време и след това е спрял.

Защо един мъж не е активен, въпреки че ви харесва?

Вие сте обвързана

Невинаги можем да избираме към кого да сме привлечени. И често се оказваме привлечени от хора, които вече са в любовна връзка. Когато това се случи, мъжът има няколко избора. Той може да е активен към вас, надявайки се да имате само интимности. Да е активен, надявайки се да предпочете него през сегашния ви партньор или да се дистанцира от вас и да запази само приятелския тон.

Той е емоционално недостъпен

За съжаление, някои мъже са труден типаж за любовна връзка. Емоционално недостъпните господа обикновено са имали лош опит с връзки в миналото. Това ги кара да не са склонни да влизат в сериозни взаимоотношения, тъй като не са готови за емоционалните изисквания, които ще се има към тях.

Вместо това, дори и да харесват една жена, те по-скоро биха се опитали да избегнат взаимодействието с нея, като по този начин ще попречат на това да имат сериозни взаимоотношения.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

дедо Ташунко

преди 2 месеца

Михи, някой път публикуваш свястни неща, но тази твоя публикация кърти мивки.

36

Анонимен

преди 2 месеца

До Жена Нема други, така че кое крепиш.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Дори и да не иска да влиза във връзка, да не е сигурен дали е харесван и дали няма да го отхвърлят, мъжът ще предприеме някакви стъпки спрямо жената, която го привлича. Това е присъщо на мъжката му природа - да бъде ловец и завоевател. Виж, ако тя е обвързана или ако той е във връзка и държи на жената до него, тогава може и да се въздържи поради морални съображения. Но така биха постъпили само някои мъже. На повечето не им пречи това, че тя или той, или и двамата са обвързани.

fallback