Съставки:
- 250 г сирене маскарпоне – от хладилника
- 250 мл студена течна сметана за разбиване
- 1 чаша сварено и охладено кафе
- 80 г пудра захар
Приготвяне:
- Сложете в купа маскарпонето и го разбъркайте.
- Добавете към него сметаната и започнете да разбивате с миксер.
- Малко по малко добавяйте захарта, докато разбивате.
- Когато сместа започне да придобива пухкава консистенция, добавете и кафето малко по малко.
- Продължавайте да разбивате.
- Разпределете муса в чаши и по желание украсете с натурално какао, настърган шоколад.
Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
3
Анонимен
преди 1 седмицаМоже и пържена канела да се добави на вкус.
2
Анонимен
преди 1 седмицатоку що пуснах един мус в клозета беше същия като на снимката
1
Елен с кафе
преди 1 седмицаМус (на английски: moose) е най-големият вид елен, който се среща основно в Северна Америка. Те имат голяма телесна маса, като мъжките могат да бъдат разпознати по внушителните си рога, които годишно израстват и се изхвърлят. Мусовете живеят в горски и мочурливи райони, особено в Канада, Северната част на САЩ, а също така и в Русия и някои части на Скандинавия. Те са адаптирани към студения климат и имат силни крайници, които им позволяват да преодоляват гъсти части от гората и да копаят сняг в търсене на храна.