Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън бе в центъра на вниманието по време на събитието Trooping the Colour, когато отбеляза и завръщането си в публичното пространство след новината за раковата ѝ диагноза този март. Принцесата на Уелс придружи цялото си семейство, включително принц Уилям и трите им деца, качвайки се на балкона на Бъкингамския дворец, за да изгледа парада в чест на рождения ден на крал Чарлз.

Това обаче не бе началото на завръщането на Кейт в публичното пространство, а по-скоро инцидентен случай. Тя продължава да се лекува от неизвестен за обществото рак, като оставя работата на заден план в името на здравето си. Затова и Мидълтън не бе сред присъстващите на втория ден от събитието Royal Ascot, което продължава празненствата в чест на монарха на Великобритания.
 
Въпреки отсъствието на Кейт, на прекрасната зелена трева в двореца имаше представители на семейство Мидълтън в лицето на Карол и Майкъл, родителите на принцесата на Уелс. Това бе първа тяхна публична изява след поставената ракова диагноза на дъщеря им.
 
Цялата статия четете на Tialoto.bg
 
Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase