Снимка: Istock

Изминалата седмица носеше напрежение на любовния фронт. Новата обаче ще ни зареди с повече романтика, благодарение на Венера, която ще премине в знака на Рак. Ще имаме възможността да създадем по-дълбоки връзки. Желанието ни ще бъде да надграждаме, да се сближаваме и това е нормално, тъй като Ракът е семейно ориентиран.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Време е да се уверите, че вашата настояща или потенциална романтична връзка подхранва онова усещане, за което копнее душата ви. Ако сте оставили щастието си в ръцете на някой друг, направили сте го отговорен за това и не се чувствате удовлетворени, то звездите ще ви напомнят, че от вас зависи да си осигурите щастие и комфорт. Овните, които са в дългосрочна връзка, ще положат усилия да подобрят комфорта в дома, връзката си и това ще им се отрази положително.

Телец

Мисленето, говоренето и вземането на решения за любовта е вашият фокус през следващите дни. Венера навлиза във вашия комуникационен сектор, което ще накара темата за любовта да заеме най-високо ниво в мислите ви. Ще бъде подходящо да проведете важен разговор с половинката си, независимо дали става дума за посоката на връзката ви, финансов въпрос, който засяга и двамата, или всяко друго решение, което трябва да вземете заедно. Ще бъдете мотивирани да осигурите мир и хармония в любовта. Необвързаните представители на зодията няма да скучаят.

Близнаци

Скъпи Близнаци, финансовата сигурност е основният фокус за вас тази седмица, независимо от текущия ви романтичен статус. Всъщност, ако сте във връзка, може да сте доста загрижени за вашата стабилност по отношение на парите, със или без ресурсите на партньора ви. Искате да стоите на собствените си крака, просто защото знаете, че ще можете да обичате по-искрено, когато любовта ви не се основава на какъвто и да е вид зависимост. 
Без значение дали сте обвързани или не, любовта, която изпитвате към себе си, може да процъфтява по по-силни начини, след като Венера влезе във вашия 2-ри дом на самооценката в понеделник. Тази самоувереност само ще засили способността ви за привличане на любов и нови възможности за печелене на пари.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase