Петзвездният Barceló Royal Beach в к.к. „Слънчев Бряг“, единственият хотел в България - част от световноизвестната испанска верига Barceló Hotels&Resorts, стартира тазгодишния летен сезон с ексклузивни цени за почивка на родното Черноморие. Специалната оферта включва 25% отстъпка и безплатно настаняване на първо и второ дете до 12 години. Намалението е до края на сезона и важи за всички резервации, направени до 19 юни 2024 г. през сайта на хотела www.barceloroyalbeach.bg, директно по телефон или по имейл. Налична е и т.нар. опция за гъвкави резервации. Гостите имат възможност както за промяна на периода на резервацията, така и за възстановяване на платения депозит, ако промяната или анулацията са направени до 14 дни преди датата на пристигане.

Barceló Royal Beach предвижда и допълнителен комплимент за своите гости - безплатно използване на закрития охраняем паркинг на хотела, възможност за настаняване в по-висока категория стая - в зависимост от наличността, както и безплатно използване на най-големия СПА център на територията на Слънчев Бряг. Така посетителите на хотела спестяват над 500 лв. за едноседмичен петзвезден престой в Barceló Royal Beach, в сравнение с цената, която биха платили при други подобни условия.

Петзвездният хотел, който е разположен на метри от златистия пясъчен плаж на к.к. „Слънчев бряг“, предоставя възможност за прекрасно лятно изживяване с първокласни удобства, уникална испанска ол инклузив концепция и разнообразие от комфортни стаи и апартаменти. Помещенията се отличават с перфектен комфорт и истинско усещане за пространство – стаите са с площ от 47м2, което е двойно повече от традиционния размер. Всички те са уютно обзаведени в модерен и същевременно елегантен стил, с изключително големи легла, комфортна мека мебел, напълно оборудвани луксозни бани, както и със самостоятелни тераси, обзаведени с градинска мебел и прекрасна гледка.

Луксозният и модерен затворен комплекс предлага и множество допълнителни удобства за своите гости, сред които забележителните ресторанти на хотела, където посетителите могат да се насладят на първокласна селекция от превъзходни български и интернационални кулинарни изкушения. Независимо дали става въпрос за аперитив, вечерно празненство или спокойно събиране – на разположение на гостите са три бара, предлагащи освежаващи коктейли, разнообразие от качествени вина, бира и подбран асортимент от спиртни напитки. Специално за любителите на спорта, които не искат да пропуснат нито един момент от Европейското първенство по футбол и Летните олимпийски игри това лято, Мако Бар е идеалното място, предлагащо незабравима атмосфера, която ще направи най-големите спортни събития на 2024 още по-вълнуващи.

В Barcelo Royal Beach се намира и най-големият СПА център в Слънчев Бряг.  Разположен на 1500м2, Royal Beach Spa & Wellness center разполага с топъл закрит басейн с джакузи и термална зона с помещения за релаксиращи процедури - сауна, турска баня, инфрачервена сауна и парна баня. Комплексът разполага с красив парк-градина с пищна растителност и впечатляващата за Слънчев Бряг площ от над 9000м2. Около нея са разположени 3 огромни външни басейна с луксозни шезлонги и чадъри за прохладен отдих, сцена за развлекателни шоу програми и музика на живо.

На фона на всичко изброено, петзвездният хотел е уникално място за почивка на  семействата с деца. Специално за своите най-малки гости, хотелът предлага огромна градина за игра с модерни и безопасни съоръжения, чудесна пързалка, отделен детски басейн, детски клуб с професионални аниматори за деца от 4 до 12 години, детска дискотека и много други игри и забавления за малчуганите.
Перфектно допълнение към всичко останало е единственият открит търговски център по южното Черноморие – Royal Beach Mall, който се намира на територията на Barceló Royal Beach. В него посетителите могат да се докоснат до любимите си международни и местни марки, и да намерят предпочитаните от тях козметични и здравословни продукти.

Barceló Royal Beach e единственият хотел в България - част от световноизвестната испанска верига Barceló Hotels&Resorts, която управлява над 250 хотела в 22 държави. Собственост е на водещата инвестиционна компания „Галакси Инвестмънт Груп“. Портфолиото на дружеството включва още световен клас хотели, управлявани под името на признати международни брандове, сред които градските InterContinental Sofia и Hilton Sofia.