Снимка: Instagram
fallback

Клиника по естетична хирургия в Истанбул предизвика дебати в социалните мрежи.

Причина станаха няколко снимки, разпространени от лебечното заведение в Инстаграм. На тях са показани двама пациенти – мъж и жена, преди и след пластичните им операции в клиниката. Според мнозина потребители и жената, и мъжът изглеждат абсолютно неузнаваеми след направените им интервенции.

От клиниката обясниха в публикация в социалните мрежи, че жената, наречена "госпожа Дилек", изглежда по този феноменален начин след 2-годишна интервенция, включваща ринопластика, лифтинг на лицето и блеферопластика.

Мъжът пък е бил подложен на лифтинг, прибиране на гушата, блефаропластика на долния клепач, процедури за премахване на букална мазнина (операция за намаляване на бузите), ринопластика и присаждане на коса.

Радикалните промени във визията на двамата пациенти предизвикаха недоумение и скептицизъм сред повечето потребители. За целта от редакцията на британския в-к "Сън" се обърнаха към експерт по пластична хирургия, който да даде професионалното си мнение по темата.

След като видя снимките, той допуска, че те най-вероятно са манипулирани.

Ако се вгледате в снимката на "преди", ще видите, че текстурата на кожата отговаря на профила на пушач или на по-възрастен. В кадъра на „след“ виждаме човек на около 35 години, което е невъзможно, поясни д-р Найджъл Мърсър относно снимката на мъжа.

По отношение на "госпожа Дилек" Мърсър също изрази сериозни подозрения, че на снимките виждаме една и съща жена.

"Това са две коренно различни дами, няма никакво съмнение в това. На едната виждаме по-възрастна жена, а на другата съвсем млада", допълни той.

Друг хирург – д-р Майкъл Михаил, заяви, че подобен род трансформация, дори да е възможен, може да бъде осъществен само след десетки операции, а не с толкова малко на брой, колкото твърдят, че са направили от турската клиника

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

Анонимен

преди 3 седмици

Лицето вдясно е много недоволно от прродата си. Лицето е доста преобразувано (фалшифицирано). При тези дебели вежди няма как да не е по природа с видими мустаци, първо. Очите явно се губят в тях, след като "се налага" да ги подчертава с контур и т, н, второ. Цялото лице е силно шпаклвано, което говори, че явно има пъпки и/или неравен и несвеж тен, трето.Омотаването на главата пречи да се види евентуално проблемната шия....Как ли е сутрин рано в натюр?

57

@@@

преди 3 седмици

Турили са и цветни лещи за албиниз комшувците, евала, големи доктори са в държавата Пуйка, по американски де

56

Аз

преди 3 седмици

За разкрасяване нямам информация, но за ин витро и за зъби много ги хвалят. От няколко места чувам, че за първото се справят почти от първия път, а за второто е даже по-евтино и качествено от у нас. Дали е вярно не зная....

fallback