Снимка: Istock

През първата половина на 2024 година преминахме през период на затъмнения, които имаха интензивна енергия. Коридорът на затъмненията през април 2024 г. стартира определени енергии, които ще засегнат всеки представител на зодиака, особено що се отнася до печеленето на пари.

Какво показват таро картите за оставащите месеци до края на 2024 по отношение на финансите?

Овен

До края на 2024 година Овенът има добри шансове да преодолее всички финансови трудности. Помощ от семейството, успешни взаимоотношения добри доходи, преход към ново ниво на финансите, това показват таро картите. С една дума, късметът идва при вас, Овни. Вероятно много представители на знака са изпълнили правилно своите кармични задачи и активно са навлезли в енергиите по оста на затъмнението Везни-Овен.

Телец

Телецът обича парите, а оставащите месеци до края на 2024 ще му дадат възможност да подобри финансите си. Събитията покрай вас ще започнат да се ускоряват, особено тези, които са били забавени или в застой. И тогава ви очаква квантов преход към ново финансово ниво. Така че много представители на зодията имат светло бъдеще в областта на финансите, сочи таро прогнозата.

Близнаци

Скъпи Близнаци, според таро картите вас ви очаква положителен ход на събитията в областта на финансите в периода април-юни 2024 г., но и след това. Подобряването на паричния поток няма да се случва рязко, а ще е плавно нагоре. Въпреки това ще имате възможността да си отдъхнете, ако сте имали финансови затруднения, да реализирате някои ваши мечти, които са изисквали пари. Таро картите ви съветват да не харчите излишно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase