Снимка БГНЕС

Джей Ло настоятелно иска с любимия й Бен Афлек да имат общо дете. От доста време тя упорито се опитва да убеди актьора да си направят бебе с помощта на сурогатна майка и очевидно най-после Афлек е готов да отстъпи - защото иска тя да е щастлива и защото обича децата.

Така твърди източник, близък до двойката, пред списание Life&Style. След като преди години двамата развалиха годежа си и се разделиха, оказа се, че любовта им съвсем не е угаснала и от 2021 г. те отново започнаха да се срещат, а през август 2022 г. се ожениха.

Актьорът и поп звездата имат общо 5 деца от предишни бракове (съответно с Дженифър Гарнър и Марк Антъни). Според източника на изданието, Дженифър била осебена от идеята за общо дете, а Афлек смятал, че е по-лесно да се съгласи с нея и да задоволи желанието й, въпреки че бил съвсем доволен от досегашното положение на нещата.

"Бен бе напълно щастлив със смесеното семейство, което вече имат – но той обича децата, затова се съгласи на още едно. В края на краищата той иска Дженифър да е щастлива", споделя източникът. Сега Дженифър е заета с планирането на всяка стъпка - тя е решила лично да отсее всички кандидатки за сурогатна майка, да провери в какви условия живеят, да присъства на всички медицински прегледи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase