Снимка: Istock

На всеки му се случва понякога да изпусне предмет, който да се счупи или повреди. Но има периоди, в които подобни ситуации се случват почти ежедневно или пък няколко пъти в рамките на деня. Няма как да не се питаме какво става, на какво се дължи това неволно често изпускане? Има някои интересни предположения и суеверия, които може да провокират любопитството ви.

Трябва да изоставите тъгата и разочарованието

Ако напоследък се улавяте, че изпускате предмети, чупите неволно вещи и успоредно на това усещате раздразнение, гняв, тъга, може би е време да се замислите какво се случва с вас. Много е възможно емоционалното ви състояние да не е достатъчно стабилно и уравновесено, и това да подсилва непохватността ви. Може би това е начинът на вселената да ви каже, че е време да си обърнете внимание и да се фокусирате върху емоциите си.

На грешната пътека сте

Изпускането и чупенето на предмети може да има послание, че не сте на правилния път в живота. Може би е знак да се огледате какво се случва в живота ви и да направите пауза. Обмислете какво искате и дали това, което се случва напоследък отговаря на желанията ви. Бъдете искрени със себе си и съкровените си желания.

Помислете за решенията, които сте взимали в последно време. Дали има нещо, което ви притеснява и ви разколебава? Може би сте направили нещо, за което не се чувствате съвсем добре. Останете насаме със себе си и направете равносметка.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase