Продукти:
- ⅓ чаша зехтин екстра върджин
- 1 малка стрита скилидка чесън
- 1 супена лъжица наситнен магданоз – само листата
- ½ чаена лъжичка сушен риган
- лют червен пипер на люспи – на вкус
- ¼ чаша ситно нарязани сушени домати в зехтин – отцедени
- 3 – 4 с.л. настърган пармезан
Приготвяне:
- Нарежете сушените домати на ситно.
- В купичка комбинирайте всички съставки.
- Разбъркайте много добре.
- Прехвърлете в подходяща плоска чиния.
- Сервирайте топеницата с хубав хляб.
Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
3
Анонимен
преди 1 месецХляб с масло, поръсен с чимен или сминдух.
2
Анонимен
преди 1 месецСлед вчерашните пържени мазни филии с пържена канела не смея да вляза тук да чета. За да не ми прилошее, не за друго.
1
Анонимен
преди 1 месецТова въобще не е вкусно. А и какво значи да се сервира с хубав хляб? Той ако не е хубав ще го купиш/направиш ли за да хо сервираш?