Снимка: Istock
fallback

Продукти:

  • ⅓ чаша зехтин екстра върджин
  • 1 малка стрита скилидка чесън
  • 1 супена лъжица наситнен магданоз – само листата
  • ½ чаена лъжичка сушен риган
  • лют червен пипер на люспи – на вкус
  • ¼ чаша ситно нарязани сушени домати в зехтин – отцедени
  • 3 – 4 с.л. настърган пармезан

Приготвяне:

  • Нарежете сушените домати на ситно.
  • В купичка комбинирайте всички съставки.
  • Разбъркайте много добре.
  • Прехвърлете в подходяща плоска чиния.
  • Сервирайте топеницата с хубав хляб.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 1 месец

Хляб с масло, поръсен с чимен или сминдух.

2

Анонимен

преди 1 месец

След вчерашните пържени мазни филии с пържена канела не смея да вляза тук да чета. За да не ми прилошее, не за друго.

1

Анонимен

преди 1 месец

Това въобще не е вкусно. А и какво значи да се сервира с хубав хляб? Той ако не е хубав ще го купиш/направиш ли за да хо сервираш?

fallback