Снимка: Istock

Продукти:

  • 400 г тъмен шоколад
  • 250 г масло
  • 6 яйца
  • 100 г брашно
  • 130 г захар

Приготвяне:

  • На водна баня разтопете заедно маслото и шоколада.
  • В купа разбийте с помощта на миксер яйцата и захарта.
  • Добавете пресятото брашно и отново разбийте добре.
  • Следва да добавите разтопената шоколадова смес.
  • Пригответе алуминиеви формички за печене или други каквито имате, като ги намажете с масло и поръсите леко с брашно.
  • Напълнете формичките с тестото.
  • Количеството на тестото да бъде една идея над средата на формичката.
  • Печете в предварително загрята фурна на 190 градуса за 12 минути.
  • Сервирайте с топка сладолед.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase