Снимка БГНЕС
fallback

Рояк пчели прекъснаха мача от четвъртфиналите на Мастърс турнира по тенис в Индиън Уелс, където Александър Зверев и Карлос Алкарас спореха кой ще е сред най-добрите четирима в надпреварата.

При 1:1 гейма в първия сет сервираше испанецът, който изведнъж започна да ръкомаха и да опитва да прогони с ракетата си насекоми, които атакуваха главата му. Оказа се, че рояк от хиляди пчели са нападнали комплекса, като големи групи от тях накацаха по камерите, които се спускат над корта.

Двамата тенисисти бяха прибрани бързо в съблекалните, а публиката бе предупредена да покрие лица с кърпи или някаква друга дреха. След прекъсване, в което се намеси специалист по пчелите, повикан за инцидента, мачът бе подновен.

"Не помня да съм виждал такова нещо в тениса, беше малко стресиращо", призна Алкарас, който разкри, че в косата му (а тя е много къса) са се заплели пчели и ги е пренесъл дори в коридорите на комплекса, където бяха прибрани със Зверев.

Карлитос победи след подновяването на мача - 6:3, 6:1, с което продължава защитата на титлата си. Шампионът обаче чака на полуфинал непобедения през тази година Яник Синер, който спечели с 6:3, 6:3 своя четвъртфинал срещу Иржи Лехечка. Италианецът е в серия от 19 поредни победи.

Чака го полуфинал срещу Даниил Медведев, който не показа никакви признаци на нерви или притеснение срещу агресията на винаги свръхмотивирания Холгер Руне - 7:5, 6:4.

Полуфиналите са в събота не преди 21 часа, а предаването е по MAX Sport 1 HD:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 3 месеца

Най ме е яд като почнат да си слагат кошерите по дворовете на 20м разстояние и не мога да си простра дрехите и не искат и да чуят да ги махнат. Супер агресивни стават напролет и не мога дори дрехите да си простра...а една ме гони чак до колата, влезе вътре и там умря, щото не карах 1 седмица заради нея. Имам инфаркт и алергия, а пчеларите имат лоби в парламента и никакви жалби не помагат.

fallback