Снимка: Istock

В първите дни на месец март все още ще усещаме влиянието на Венера във Водолей и Уран. Венера е в квадратура с Уран, но към нея ще се присъедини и Марс. Очакват ни промени в любовен план. Някои може внезапно да споделят своите чувства, други да решат да прекъснат взаимоотношенията си. 

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен 

В първата седмица на март звездите съветват представителите на зодия Овен да не пропускат моментите за любовни срещи. Определено предстоят любовни промени за вас и има вероятност взаимоотношенията ви с определен човек да се задълбочат. 

При други Овни може да се случи драматична ситуация в любовта и да се окаже, че някой не споделя емоциите ви или обратното. Сериозно обвързаните ще имат възможността да подобрят романтиката и комуникацията помежду си. 

Телец 

Телци, има вероятност да вземете внезапно решение относно любовния си живот, което в крайна сметка може да ви злепостави. Внимавайте, нетипичното поведение също може да ви накара да изглеждате почти неуравновесени. Може да разберете, че човекът, който ви интересува, е в отдадена връзка с някой друг, но също така активно се интересува от вас. 

Помислете дали си заслужава да влизате в любовни триъгълници. Онези от вас, които са в стабилна любовна връзка ще се радват на хубава любовна седмица. 

Близнаци 

Поверителността може да изглежда почти невъзможна тази седмица, без значение колко упорито се опитвате да запазите определена информация за любовния ви живот от другите. Венера и Марс са във вашия 9-и дом на експанзия и ще бъдат в квадратури към непостоянния Уран, който в момента е във вашия 12-и дом. Вероятно има нещо необичайно или дори малко странно в любовния ви живот, което бихте предпочели да запазите в тайна.

Това може да е всичко – от тайна връзка, до определена информация, която не сте готови да разкриете на любимия ви човек. Така или иначе, ще бъде по-добре да признаете грешките си, ако има такива, преди някой друг да ги е разкрил.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase