Снимка: Istock
fallback

Продукти:

  • 75 г настърган кокос
  • ⅓ чаша кристална захар (75 г)
  • 3 белтъка

Приготвяне:

  • В купа комбинирайте захарта и кокосовото брашно, разбъркайте.
  • Добавете към тях белтъците и отново разбъркайте много добре.
  • Получената смес се прехвърля в сладкарски пош.
  • В подходяща тава сложете лист хартия за печене.
  • Оформете сладки, като гледате да има малко разстояние между тях.
  • Печете сладките в предварително загрята фурна на 190 градуса за около 10 минути или докато станат златистокафяви.
  • Хапнете с удоволствие, след като изстинат добре.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Трифон

преди 2 месеца

Ще обядвам бабешка чорба с месце и 100гр за домашна за настроение. Иначе захарта разболява така че избягвайте :))

3

Анонимен

преди 2 месеца

И кръвната захар гледаш удари 30!

2

Анонимен

преди 2 месеца

Какво обядвахте?

fallback