Продукти:
- 75 г настърган кокос
- ⅓ чаша кристална захар (75 г)
- 3 белтъка
Приготвяне:
- В купа комбинирайте захарта и кокосовото брашно, разбъркайте.
- Добавете към тях белтъците и отново разбъркайте много добре.
- Получената смес се прехвърля в сладкарски пош.
- В подходяща тава сложете лист хартия за печене.
- Оформете сладки, като гледате да има малко разстояние между тях.
- Печете сладките в предварително загрята фурна на 190 градуса за около 10 минути или докато станат златистокафяви.
- Хапнете с удоволствие, след като изстинат добре.
Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
4
Трифон
преди 2 месецаЩе обядвам бабешка чорба с месце и 100гр за домашна за настроение. Иначе захарта разболява така че избягвайте :))
3
Анонимен
преди 2 месецаИ кръвната захар гледаш удари 30!
2
Анонимен
преди 2 месецаКакво обядвахте?