Снимка: iStock

Вашите стандарти, особено по отношение на търсенето на партньор в живота, няма винаги да останат същите. Може да ги снижите или повишите въз основа на последната ви връзка или на това колко уверени се чувствате в себе си. За някои хора техните стандарти, свързани с любовта и връзките само се повишават с течение на времето. Този тип хора стават по-взискателни и очакват да получават все повече и повече от своя партньор с напредването на възрастта. Причината е, че те започват да осъзнават стойността си и да не се примиряват с по-малко, отколкото заслужават.

А ето и кои 5 зодии са склонни да имат доста ниски стандарти по отношение на любовта в 20-те си години, но с времето да стават все по-изискващи:

Рак

Когато сте били по-млади (ако вече сте минали 20-те), вашите стандарти са били много по-ниски, отколкото е трябвало да бъдат. Давали сте шанс на почти всеки, който си е падал по вас, само защото сте били щастливи, че изобщо някой ви обръща внимание. Мислели сте си, че да получите нещо, каквото и да е, е по-добре, отколкото да не получите нищо. Но ако вече сте в 30-те, значи сте си научили урока и знаете своята стойност. Вече няма да позволите на никого да ви дава минимума – обич, внимание, уважение, подкрепа, време. Вече изисквате много повече, защото знаете, че го заслужавате. И ако вашият нов партньор (или потенциален такъв) не може да отговори на вашите очаквания, вие знаете, че вината не е ваша. Ако връзката се разпадне, няма да се самообвинявате както преди. Вие давате достатъчно – всичко зависи от другия човек.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase