Снимка: Istock

Светът никога няма да бъде истински без жените в него. Всяка жена притежава своите уникални качества. И все пак, има дами, които се отличават с една особена обаятелност. Според забавния сайт cluber.com.ua жените, родени в тези години от китайския зодиак са по-харесвани от другите.

Вижте повече в следващите редове.

Жените, родени в китайската година на Коня (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Жената, родена в годината на Коня според китайския календар, е чувствителна, нетърпелива и жадна за любов. Тя е роден лидер и с лекота привлича вниманието към себе си. Упоритостта ѝ и силният ѝ характер привличат мъжкото внимание. Но тези дами не са за подценяване, защото не биха направили компромис с партньор, който не оценява личността им.

В любовта, жените родени в годината на Коня са активни, игриви. Те са невероятно привлекателни и изтънчени. Трудно е да не се влюбиш в тях.

Жените, родени в китайската година на Дракона ( 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Те се отличават като приказливи, работливи, винаги готови да помогнат. С лекота успяват да постигнат набелязаните цели. Добрите им комуникативни умения са естествен магнетизъм. Общуването с жените Дракон изпълва представителите на противоположния пол със самочувствие.

Друго характерно за тези дами е, че те са коректни към другите, обичат да ръководят. Знаят стойността си и никога няма да позволят на недостойни хора да заемат важно място в живота им. Жените, родени в годината на Дракона, са надарени също с вътрешен чар, поради което около тях винаги има повече от един ухажор.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase