Снимка: iStock

Можете да научите толкова много от астрологията. Например задавали ли сте си въпроса каква е целта на живота ви? С астрологията от минали животи можете да научите вашите днешни цели и посоката, в която трябва да се насочите, от определени позиции в рождената ви карта.

Да, това може да е малко сложно за разбиране, но ето малко повече по темата:

И така, има 12 различни зодиакални знака. Тези знаци са разделени на 12 различни части, наречени „домове“. Всеки дом символизира различна структура на живота като приятелство, пари, здраве и любов.

Първият дом показва вашия Асцендент – всъщност кой сте в този живот. Ако отидете един дом надолу, ще бъдете в 12-и дом, който някога е бил 1-ви в миналия ви живот.

Това не означава непременно непосредственото минало, а по-скоро минало, което съдържа всички въпроси и проблеми, които се опитвате да разрешите в момента.

За да разберете всичко това, първо трябва да намерите вашия Асцендент или Изгряващ знак. За да направите това, можете да използвате калкулатор за натална карта, който ще използва вашия рожден ден, час и място на раждане, за да генерира ваша лична натална карта.

Схванахте ли? Добре, сега можете по-добре да разберете кармата си и подробностите от миналия си живот. Знаейки това, ще можете да разберете какво точно трябва да вземете от този живот.

Задълбочен поглед върху това как да използвате миналото за положителна промяна можете да разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase