Снимка БГНЕС
fallback

Скандалът с военния министър Тодор Тагарев, който не покани председателите на парламентарни групи и народните представители на тържествената церемония по освещаване на бойните знамена на Богоявление придобива и комичен характер.

Оказва се, че вместо да покани зам.-председателя на парламента Росица Кирова, екипът на Тодор Тагарев е изпратил покана до певицата Росица Кирилова, твърди "Стандарт".

Гафът на военното министерство предизвика гнева на председателя на НС Росен Желязков, който заяви от Виетнам, че иска официално обяснение от Тодор Тагарев.

Делян Пеевски призова министър Тагарев да бъде мъж и да поеме отговорност. Председателят на ПГ на ДПС определи това като „грубо погазване на българската Конституция и унижение на парламента“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

74

Ангелина

преди 4 месеца

Служителката на МО ,която беше принудена да напусне ,заради самозабравили се "политически величия" - сноби ,които се намесват в работата на институциите и се правят на "много обидени" ,че са "пропуснати" с официални покани ,защото са "богоизбрани" се е оказала пророк с изпращането на покана на Росица Кирилова ,а не на Росица Кирова. за в бъдеще в НС ще преобладават народни представители с нравствено - етичните качества на Росица Кирилова ,а не със спорните качества и бизнес на "дамата" от Видин.

73

Анонимен

преди 4 месеца

има ли още някой бавноразвиващ се да не е разбрал че министъра не се занимава с покани.

72

Анонимен

преди 4 месеца

Затова Петър Бойчев ревнува.

fallback