Снимка: Istock

Просдукти:

 

  • 1/3 ч.ч. червен винен оцет
  • сокът на 1 лимон
  • 1 ч.л. дижонска горчица
  • 2 стрити скилидки чесън
  • 1/2 ч.л. сушен риган
  • сол на вкус
  • 1/4 ч. л. смлян черен пипер
  • 1/2 ч.ч. зехтин

Приготвяне:

  • В подходяща купа сложете съставките за дресинга без зехтина.
  • С телена бъркалка започнете да бъркате.
  • След около 1 минута, продължавайки да бъркате, добавете зехтина на тънка струйка.
  • Когато се получи хомогенен сос, може да овкусите салатата. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase