Снимка БГНЕС
fallback

Заплатата на кмета на Монтана Златко Живков остава 4 703 лв., колкото е била от началото на тази година. Неговите заместници могат да получават до 80% от заплатата на градоначалника.

Заместник-кметовете остават трима. Кметовете на селата са 19 и те ще взимат месечно по 1466 лв. Кметските наместници на останалите четири села в община Монтана ще получават по 1176 лв.

В администрацията ще работят 152-ма служители. Тези промени трябва да бъдат гласувани от общинските съветници на сесията в четвъртък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Ангелина

преди 4 месеца

Със сигурност е въпрос на време - за "главния режисьор" на чудовищното публично престъпно зверство срещу мен седем години да отиде ,заедно с поръчителите в специализирано заведение със строг режим и това ще е най- малкото ,което очаква пряко замесените - поръчители и изпълнители на престъпни зверства. Дали "язовира" на гр. Монтана е "опасен "или по- голямата част от от население с личностни характеристики на психопати ,жестоки насилници ,сред тях ,дори деца- потенциалните бъдещи убийци?!

18

Ангелина

преди 4 месеца

Аз ще съм последното престъпно поръчково мероприятие в гр. Монтана за пряко замесените - поръчители и изпълнители от местните и националните деребеи ,техните лакеи от институциите ,в това им качество .След мен няма да убиват друго човешко същество. Освен справедливото наказание по законен път ,а не като техните измислени "законови заседания" с незаконосъобразни действия и нарушение на всичките ми човешки права - ВСИЧКИ ТЕ ОТ 09.10.23 Г. ЩЕ ПОЛУЧАТ ВЪЗМЕЗДИЕ ,ЗАЕДНО С ПОРЪЧИТЕЛИТЕ.

17

Анонимен

преди 4 месеца

Смешно ниска заплата за подобна длъжност. Заради това няма кадърни, образовани и подготвени хора да се стремят към кметското място, а разни мизерници и далавераджии. Жалка работа.

fallback