Снимка: iStock

Никоя друга форма на ноктите не привлича вниманието така, както стилето. Често наричан и просто заострени нокти, този стил се състои от голяма дължина, която е изпилена в права точка, но понякога се прави и с бадемова форма.

Заострените нокти не са съвсем практични, защото правят по-трудно писането, изпращането на текстови съобщения или закопчаването на дънки, но красотата понякога изисква жертви. А и колко от тези неща ще са ви нужни по време на празниците? Тогава не работим с компютър, оставяме телефона настрана, за да провеждаме истински разговори с хората около нас, и единственото, за което са ни нужни пръстите, е отварянето на подаръци, което става дори и с дълги заострени нокти.

Така че, ако сте готови за драматичен маникюр, който гарантирано ще ви донесе повече внимание от околните, стилето ноктите са визията за вас. Тази форма ще ви позволи да развихрите въображението си, защото има по-голяма площ за творене. Може да включите всякакви декорации за зимата, като снежен човек, коледна топка, елха, а защо не и Дядо Коледа с всичките му елени. Всичко зависи от вас и вашето настроение.

Зимен маникюр – 5 идеи за заострени нокти

1. Коледни мотиви

Разбира се, започваме с най-хубавата част от декември, а именно Коледа. Празниците вече са близо, украсата ни е извадена, така че е време и да помислим за тематичен маникюр. Стилето ноктите ви осигуряват огромно пространство за творене, така че не се притеснявайте да нарисувате красива коледна приказка.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase