Снимка: Istock
fallback

Ако все не ви се получава в любовта и връзките, не бързайте да обвинявате съдбата или ужасните партньори, които подбирате. Опитайте се да погледнете навътре в себе си, за да си отговорите дали грешите в нещо.

Много често не си даваме сметка каква сила имат нашите нагласи, избори, решения, подходи. Всичко, което правим, мислим и казваме, както и отношението към самите себе си е от значение за това дали ще имаме успешни връзки и дали ще успеем да се влюбим.

Кои са типовете поведение, които ви пречат да се влюбите?

Не мислите, че заслужавате повече

Ако се задоволявате с малко, само и само да сте обвързани и да не изпуснете поредния кандидат за сърцето ви, вие сте готови на всичко. И то до такава степен, че се задоволявате с по-малко, отколкото заслужавате и отколкото искате. Това е много погрешен подход към самите вас, който ви пречи да установите истинска връзка с човек, който ви оценява.

Давате цялото си сърце на грешния човек

Една от основните грешки, които пречат да се влюбите истински и да бъдете обичани е отдаването на сърцето на грешния човек. Ако правите всеки път една и съща грешка – отдавате се на този, който не се отдава изцяло на вас, не е случайно, че все още нямате стабилна връзка.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 6 - Ко? Не ти се разбира.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Някой да ми докаже, че любовта съществува извън въображението ви. Има нагон, има секс и ако има обич чудесно! Любовта е най-продаваната стока, нищо повече!

6

Анонимен

преди 5 месеца

Нейния е по-голям от моя.

fallback