Снимка: iStock

Последното новолуние за годината е официално тук! Ще наблюдаваме малката космическа луна на 12 декември, ден преди старта на ретроградния Меркурий. Тези, които са най-засегнати от декемврийското новолуние, ще трябва първо да понесат някои предизвикателства.

В астрологията новите луни са предвестници на промяна и ново начало – помислете: планиране на предстоящия месец или изпробване на нова рутина.

Тази нова луна изгрява във веселия Стрелец, което ни дава допълнителна доза оптимизъм, докато гледаме напред към 2024 г. Това е особено вярно за няколко избрани зодиакални знака, които ще преживеят новолунието през декември като урок да останат издръжливи и да търсят по-дълбоки истини, независимо дали това е в рамките на техните взаимоотношения или планиране на една година за изследване на нови места.

А ето и кои са зодиите, които ще са най-засегнати от новолунието на 12 декември:

Близнаци
Близнаците ще са едни от най-засегнатите от новолунието на 12 декември 2023 г. Ако сте родени под този знак, пазете се от комплекс за сравнение. Това новолуние изглежда отваря възможности за хората около вас, което може да ви накара да се почувствате изоставени от всички благословии. Близнаците трябва да избягват самоомразата и вместо това да намерят начини да бъдат щастливи за хората около себе си. По-лесно е да се каже, отколкото да се направи, да – но в същото време това новолуние е добър момент да погледнете назад към постиженията си от изминалата година.
 

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg
Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase