Снимка: Istock

Подозрителността е част от почти всяка връзка. Дори да си имате доверие, има някои неща, за които мъжете почти винаги мислят, че жените ги лъжат. Каквото и да казвате, те търсят знаци, че всъщност не казвате истината, а подозрението не може да ги напусне.

Нещата, за които мъжете мислят, че женитепостоянно лъжат са много. Но ето 5 от тях.

Бройката

Мъжете, с които сте спали, винаги вълнува мъжете, абсолютно винаги. В някакъв момент винаги се стига до този въпрос. На всеки мъж му се иска да е ако не единственият, с когото сте били, то поне един от малкото. И когато една жена каже, че не е спала с много мъже, те винаги изпадат в подозрение, особено ако е красива и особено ако те виждат как другите мъже се обръщат след нея.

Сравнението с бившите

Мъжете мислят, че ги лъжете, когато им казвате, че изобщо не ги сравнявате с бившите си гаджета. Повечето жени наистина го правят и това е нормално. Но ако сте открили човек, когото обичате безкрайно и когото не се налага да сравнявате с когото и да било, просто защото той ви кара да сте безкрайно щастливи и му го казвате, той може пак да не ви повярва напълно.

Плащането на сметките

Повечето мъже не вярват, че има жени, които държат сами да плащат сметките си. Те мислят, че кокетничите и се правите на интересни, ако настоявате да платите вие. Мъжете смятат така, защото наистина има немалко жени, които предпочитат мъжетеда ги издържат. Затова идва и това недоверие от мъжка страна.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase