Снимка: Getty Images

Парис Хилтън за първи път разкрива, защо е предпочела сурогатна майка да износи двете ѝ деца – син и дъщеря, а не го е направила тя самата. Хотелската наследница очевидно няма физиологични проблеми, възпрепятстващи я да износи една бременност, но твърди, че страда от посттравматично стресово разстройство от предполагаемо сексуално насилие и злоупотреба от годините, когато е била тийнейджър в училище интернат в Юта.

42-годишната Хилтън твърди, че е била принудена да се подлага на ненужни прегледи на таза в училище, а персонала във въпросния интернат наскоро беше обвинен в побой и упояване на деца.

Хилтън твърди, че се страхува от раждането почти толкова, колкото и от смъртта. Звездата разкрива тази тъжна причина, поради която е избрала да използва утробата на друга жена, за да посрещне малкия си син Финикс и дъщеря си Лондон, която се роди съвсем наскоро.

В ново интервю, публикувано във вторник, знаменитата блондинка споделя, че чувствала, че не е в състояние сама да износи децата си поради симптоми на посттравматично стресово разстройство (ПТСР), свързано с предполагаемото насилие, което е претърпяла, докато е била записана в пансиона Provo Canyon

Цялта статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase