Снимка: iStock

Дори най-големите любители на маникюр понякога губят творческата си жилка и нямат представа какво искат, когато отидат в салона за красота. Ако откриете, че се разхождате покрай стената с лакове в продължение на минути, само за да се спрете на цвят, който сте носили дузина пъти, значи е време за малко вдъхновение, за да обновите стила си. Избирането на цвят, на който имате доверие, е важно, но може да е по-забавно да излезете от зоната си на комфорт и да опитате най-добрите тенденции за тази година. Ако обичате ноктопластиката, но ви липсва вдъхновение, ние можем да ви помогнем.

Добрата новина е, че за зимата френският маникюр остава, но придобива малко по-различен дизайн. Той е класика, защото пасва на всички форми на ноктите – от квадратни до бадемови. Към френския маникюр ще прибавим и абстрактното изкуство, което също ще бъде популярно през зимата. Това е интересна форма на себеизразяване, която може да приеме такъв вид, какъвто вие желаете, създавайки си уникални нокти.

И разбира се, неутралните и по-тъмни цветове остават модерни със застудяването на времето. Помислете за нюанси като слива, червено, зелено и синьо върху бадемови или овални форми. В последните месеци виждаме залитане по-скоро към класическите тенденции, отколкото към сложни дизайни, които изискват повече работа и търпение.

Тъй като времето става все по-студено, а с това и възможността за сняг се увеличава, ви предлагаме няколко интересни и стилни дизайни за зимен маникюр.

Идеите за зимен маникюр можете да разгледате в Тialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase