Снимка: Istock

Любовта през декември ще е динамична и вълнуваща. Възможности за нови познанства няма да липсват. Към средата на месеца ще трябва да сме по-внимателни, ако сме в любовна връзка. От 13 декември Меркурий преминава в ретроградно движение, а това може да доведе до някои напрежения в комуникацията с партньора. 

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен 

Скъпи Овни, декември ще бъде вълнуващ месец за вас. Някои от вас ще имат възможността да срещнат някоя нова личност или да заздравят съществуваща връзка. Бъдете отворени за срещи с нови хора. 

За онези от вас, които са в сериозна връзка, периодът може да се превърне в месец на задълбочена интимност и взаимно разбиране с любимия човек. Опитайте се да прекарвате повече време заедно, правейки нещо интересно и ново. Това ще ви помогне да укрепите връзката си и да създадете трайни спомени. Звездите предупреждават за възможни конфликти. Опитайте се да намерите компромиси и да разрешите разногласията спокойно.

Телец 

За Телеца стабилността, комфорта в отношенията са винаги важни. В последния месец от годината, ключово ще бъде общуването с партньора ви. Може да се наложи да разрешите някои въпроси или да преодолеете малки трудности. Хубавото е, че ще се справите и това само ще доведе до укрепване на връзката ви. Телците, които търсят нова любов и връзка, могат да разчитат на срещи и флиртове. Откритостта и искреността в комуникацията ще ви помогнат да привлечете вниманието на потенциални партньори. 

Близнаци 

Декември ви носи хармония в любовните отношения, скъпи Близнаци. Обвързаните представители на зодията ще се възползват от това да прекарват повече време с партньора си, да отделят време за изграждане на взаимоотношения и укрепване на връзката си. Звездите съветват да бъдете отворени към диалог.  Необвързаните нека бъдат по-общителни, защото това ще им помогне да привлекат вниманието към себе си.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase